Call of Duty: Modern Warfare is nu officieel aangekondigd voor de Wii door uitgever Activision. Hierbij werd ook bevestigd dat de game 10 november in Europa verschijnt, gelijktijdig met de uitgave van Modern Warfare 2 voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Call of Duty: Modern Warfare komt volgens een anonieme bron bij website Kotaku eind dit jaar uit voor de Wii. Volgens de bron maakt Activision dit later vandaag bekend.

De game zou een overzetting moeten worden van de twee jaar oude Modern Warfare, die al te spelen was op de PC, PS3 en Xbox 360. Volgens de bron ligt de game in de Verenigde Staten gelijktijdig met Call of Duty: Modern Warfare 2 in de winkels, namelijk op 10 november. Het is nog niet bekend wanneer Modern Warfare voor de Wii in Europa uit zou moeten komen.

De ontwikkeling van de game is volgens de anonieme bron in handen van Treyarch, de studio die ook verantwoordelijk was voor Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War. Eerder deze week werd Call of Duty: Modern Warfare: Mobilised voor de Nintendo DS al aangekondigd, die wordt ontwikkeld door n-Space.