Call of Duty: Modern Warfare introduceert herladen tijdens het richten

Call of Duty: Modern Warfare introduceert herladen tijdens het richten

In Call of Duty: Modern Warfare is het mogelijk om te herladen tijdens het richten. Ook bevat het schietspel veel nieuwe en verbeterde animaties voor wapens.

In een blogpost op de website van Activision wordt praat Mark Grigsby, de animatieregisseur van Call of Duty: Modern Warfare, over de verbeterde animaties en authenticiteit in het spel. In de blogpost wordt onder andere bekendgemaakt dat het mogelijk wordt om te herladen tijdens het richten in het spel.

Modern Warfare is het eerste spel in de Call of Duty-franchise waar de mogelijkheid om te kunnen herladen tijdens het richten de standaard wordt op alle wapens. In de vorige spellen wordt het inzoomen van een wapen namelijk onderbroken, wanneer deze wordt herladen. In Black Ops 4 kunnen spelers wel een wapen-attachement vrijspelen voor bepaalde wapens, waardoor het richten niet wordt onderbroken.

Ook de animaties voor het herladen van wapens zijn verbeterd in Modern Warfare. Grigsby legt uit dat deze animaties afhankelijk zijn van een aantal variabelen, waaronder het gewicht van het wapen en het aantal kogels dat bijgevuld moet worden. "Het herladen na het uitschakelen van meerdere vijanden is het hoogtepunt van een wapen voor mij. We willen het herladen dan ook naar een hoger niveau tillen, met één naadloze animatie", aldus Grigsby.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nog meer run en gun dus.

0
test

"over de verbeterde animaties en authenticiteit in het spel." En dan hebben ze het over herladen tijdens het zoomen. Dat is alles behalve authenticiteit.

0
test

@Excalibur82 Precies dit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola De vraag is dan kun je dat ook nog onder een stress situatie als een oorlog waar je niet enkel je wapen kunt bekijken, oftewel ben je niet sneller door het niet gericht te doen? Ik kan me indenken dat het gericht ook kan, maar dst wil niet zeggen dat dat ook de meest snelle manier is. En ik geloof niet dat iemand in een vuurgevecht als instinctief de langzaamste manier kiest. Als je met je handen in je eigen beeldveld komt kun je in een fractie daar op focussen, terwijl he wapen omlaag waarschijnlijk blijf herladen kan worden en toch je ogen vooruit kan houden. Misschien vergis ik me, maar ik kan me niet indenken dat je handen in je beeld houden bevordelijk is voor de vijand ik de gaten houden. Misschien heb ik het fout hoor. Maar gewoon een gevoel. Je ogen zijn namelijk snel op iets gefocust zonder dat je ervoor kiest.

0
test

Toch wel knap om straks een FGM-148 Javelin te kunnen herladen tijdens inzoomen XD

0

Aanbevolen voor jou