Call of Duty: Modern Warfare en Warzone ontvangen Halloween-content

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone ontvangen Halloween-content

The Haunting of Verdansk komt in de loop van vandaag beschikbaar in Call of Duty: Modern Warfare en Warzone.

De speciale modus is in het leven geroepen om Halloween te vieren en is gratis beschikbaar via alle systemen waarop de game speelbaar is. De content is dus niet tijdelijk exclusief voor PlayStation 4-spelers.

De nieuwe modus speelt zich af in de gehele stad Verdansk en brengt enkele bekende horrorpersonages als operators naar de game, waaronder Jigsaw, Leather Face en Dr. Karlov. Daarnaast maken ze ook jacht op spelers in een gelimiteerd evenement in Verdansk.

Ook komt het Treat and Trick-beloningssysteem beschikbaar. Door allerlei kratten en itemdozen te openen, kunnen spelers of handige blueprints en beloningen ontvangen, of een angstaanjagende bedreiging. Warzone bevat ook Zombie Royale- en Juggernaut Royale-modi, terwijl Modern Warfare Onslaughter- en Gunfright-modi ontvangen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

(Verdansk is alleen geen stad maar een gebied en Doro zou Door moeten zijn (2de zin laatste alinea)) Ben wel benieuwd hoe het zal spelen met al die zombies

0
test

@HunterSeeker Verdansk is wel een stad en geen gebied :) Is gebaseerd op Donetsk (Oekraine).

0
test

@MelvinChowder hmm geloofde er niks van maar blijkt indd toch zo te zijn. word ook in de "lore" als stad aangegeven. Het past iig niet in mijn plaatje als stad omdat er bv ook een berg gebied bij zit en boerderijen. Zal Donetsk ook eens opzoeken :P

0
test

@HunterSeeker Helemaal eens met 'Doro/door', thanks!

0

Aanbevolen voor jou