Call of Duty: Modern Warfare-bèta breekt records van franchise

Call of Duty: Modern Warfare-bèta breekt records van franchise

De recente bèta van Call of Duty: Modern Warfare heeft records binnen de Call of Duty-franchise gebroken.

De bèta, die tussen 12 en 23 september op verschillende momenten gespeeld kon worden, had volgens Activision de meeste spelers en gespeelde uren ooit voor een bèta in de CoD-franchise. Ook waren er op de drukste momenten meer Call of Duty-spelers dan ooit tegelijk aan het spelen op pc, PS4 en Xbox One.

Activision geeft geen precieze cijfers, maar het zou om miljoenen spelers gaan. De bèta begon op Playstation 4 maar werd daarna ook op Xbox One en pc uitgerold. Eerst waren mensen die het spel hadden gereserveerd aan de beurt, maar later kon de bèta door iedereen gespeeld worden.

Zo konden mensen de Ground War-modus uitproberen, waarin 64 spelers het tegen elkaar opnemen. Ook andere multiplayermodi, zoals 2v2 Gunfight en team deathmatch, waren speelbaar. Dankzij cross-play ondersteuning konden spelers op verschillende platforms tegen elkaar spelen.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige game en begrijp deze statistieken echt wel en speelt geweldig op PC. Alleen wel echt belachelijk dat de Spec Ops mode een JAAR exclusive is op Playstation. Xbox / PC mist dus een complete gamemode en toch volle mep betalen. Bizar.

0
test

@Paxopoxo Vooral bizar omdat de gemiddelde levensduur van een COD een jaar is. Als de spec-ops survival mode uit komt voor de rest van de playerbase, is de nieuwe COD al uit.

0
test

Moet zeggen dat ik de nieuwe COD er echt goed uit vind zien. Heb de Beta niet gespeeld, maar ben wel echt benieuwd naar het eindresultaat. als ze Spec Ops een beetje uitgebreid aanpakken is dat alleen al de aanschaf waard voor mij.

0

Aanbevolen voor jou