Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 nu backwards compatible op Xbox One

Bibliotheek met oudere games blijft groeien

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Microsoft heeft Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd als backwards compatible-titel voor de Xbox One. De populaire shooter wordt daarmee toegevoegd aan een steeds grotere bibliotheek van backwards compatible-games op de console.

De originele game werd in 2009 uitgebracht en leverde een grote bijdrage in het huidige succes van de Call of Duty-franchise. In de review op Gamer.nl uit 2009 werd de game geprezen voor de weergaloze singleplayer-modus en een verslavend goede multiplayer-modus.

Indien de speler een fysieke kopie van Modern Warfare 2 heeft voor de Xbox 360 kan de game in de Xbox One worden gedaan en een download worden gestart, waarna direct gespeeld kan worden op de console. Als de speler de game digitaal gekocht heeft, verschijnt deze automatisch in de ready to download-sectie.

Microsoft brengt geregeld oudere games uit als backwards compatible-titels. Zo kwamen eerder deze maand twee Tomb Raider-games en Splinter Cell-games naar de Xbox One. Op dit moment zijn er meer dan 400 Xbox 360-games en 30 Xbox-games beschikbaar op de Xbox One.

Xbox One logo

Dit artikel delen:

Lees meer

Hover: Revolt of Gamers brengt rolschaatsen uit Jet Set Radio naar PS4 Goed voorbereid beginnen aan Divinity: Original Sin 2
0

Reacties op: Call of Duty: Modern Warfare 2 nu backwards compatible op Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.