Call of Duty: Modern Warfare 2 nu backwards compatible op Xbox One | Gamer.nl

Call of Duty: Modern Warfare 2 nu backwards compatible op Xbox One | Gamer.nl

Microsoft heeft Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd als backwards compatible-titel voor de Xbox One. De populaire shooter wordt daarmee toegevoegd aan een steeds grotere bibliotheek van backwards compatible-games op de console.

De originele game werd in 2009 uitgebracht en leverde een grote bijdrage in het huidige succes van de Call of Duty-franchise. In de review op Gamer.nl uit 2009 werd de game geprezen voor de weergaloze singleplayer-modus en een verslavend goede multiplayer-modus.

Indien de speler een fysieke kopie van Modern Warfare 2 heeft voor de Xbox 360 kan de game in de Xbox One worden gedaan en een download worden gestart, waarna direct gespeeld kan worden op de console. Als de speler de game digitaal gekocht heeft, verschijnt deze automatisch in de ready to download-sectie.

Microsoft brengt geregeld oudere games uit als backwards compatible-titels. Zo kwamen eerder deze maand twee Tomb Raider-games en Splinter Cell-games naar de Xbox One. Op dit moment zijn er meer dan 400 Xbox 360-games en 30 Xbox-games beschikbaar op de Xbox One.

Xbox One logo
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou