Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayer komende dagen gratis speelbaar

Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayer komende dagen gratis speelbaar

Om de komst van 'Season 2 Reloaded' te vieren, kan iedereen de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 vanaf morgenavond gratis uitproberen.

De gratis periode voor mensen die de game niet hebben begint morgen om 18:00 uur Nederlandse tijd en tot en met 20 maart. In die periode kan iedereen een aantal multiplayermaps en -modi uitproberen, waaronder de nieuwe map Himmelmatt Expo. 

Andere maps die beschikbaar zijn in de gratis periode, zijn Farm 18, Shipment, Dome en Mercado Las Almas. De speelbare modi zijn Team Deathmatch, Hardpoint, Kill Confirmed, Gun Game, Domination, One in the Chamber, Infected en All or Nothing. Op de Santa Seña Map kunnen de Ground War- en Invasion-modi gespeeld worden. De eerste Raid, Atomgrad, kan ook uitgeprobeerd worden.

Eigenaren van de game kunnen logischerwijs alle content spelen. Vandaag rond 17:00 uur moet Season 2 Reloaded live gaan, een update middenin het tweede seizoen van Modern Warfare 2. Zoals gezegd wordt de 6v6-map Himmelmatt Expo toegevoegd, alsmede een nieuwe Raid-aflevering. Verder worden de modi Drop Zone, All or Nothing en One in the Chamber aan het spel toegevoegd. Hieronder is een trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook is er Double XP voor alle platforms van 17 t/m 20 maart, op Playstation begint het een dag eerder op de 16e. Dit gaat om Double XP, Double Weapon XP, and Double Battle Pass XP!

0
test

@MiquelGallardo Ah, goed om te weten!

0

Aanbevolen voor jou