'Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt exclusieve PlayStation VR2-content'

'Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt exclusieve PlayStation VR2-content'

Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt mogelijk een exclusieve PlayStation VR2-modus.

Dat schrijft WhatifGaming. Naar verluidt werkt Infinity Ward aan een opzichzelfstaande modus die exclusief voor de PlayStation VR2 wordt ontwikkeld. De modus laat spelers in de huid van een Tier-1 Operator kruipen en moet gratis te downloaden zijn. Het is niet voor het eerst dat Infinity Ward aan een VR-game werkt. Eerder bracht het al Jackal Assault VR Experience uit voor de eerste PlayStation VR. Dat was een modus die bij Call of Duty: Infinite Warfare hoorde.

Wanneer de game moet uitkomen is nog niet bekend. Ook de releasedatum voor PlayStation VR2 is nog niet onthuld. Sony zendt op 2 juni een State of Play uit waarin het onder andere inzoomt op content voor PlayStation VR2. Mogelijk wordt dan de VR-modus voor Call of Duty: Modern Warfare 2 officieel onthuld.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt uit op 28 oktober voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game wordt op 8 juni officieel uit de doeken gedaan. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cool, wat mij betreft mogen ze de single player game ook in VR uitbrengen, hoef geen unieke content.

0

@SuperDre Van mij mogen ze de moeite gewoon stoppen in een goede game maken met focus op sp en mp en alle andere zeik achterwegen laten gaat altijd ten koste van de hoofdgame

0
test

@Tyranus juist ja, een goede SP VR game, multiplayer interesseert me werkelijk niets. Vroeger waren de single player COD's nog goed, nu is het een bijzaak.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Meer een Battlefield-guy, maar tegen een volwaardige CoD multiplayer in VR zeg ik geen nee!

0

Aanbevolen voor jou