Call of Duty: Modern Warfare krijgt in-game Tamagotchi

Call of Duty: Modern Warfare krijgt in-game Tamagotchi

Vanaf vandaag kunnen Call of Duty: Modern Warfare-spelers een zogenaamde Tomogunchi aanschaffen, een in-game Tamagotchi-horloge.

De Tomogunchi-bundel is nu beschikbaar voor duizend Call of Duty-punten (ongeveer tien euro). Tomogunchi leven in het in-game horloge van hun eigenaar en beginnen in ei. Met goede zorg groeit het virtuele dier op naar een kind, tiener en uiteindelijk een volwassene. De Tomogunchi zijn gebaseerd op de Tamagotchi, populair speelgoed uit de jaren negentig.

Spelers verzorgen hun huisdier met het behalen van kills, objectives, killstreaks en het winnen van een pot. Als dat niet gebeurt, word de Tomogunchi depressief en kan het beestje uiteindelijk doodgaan. Hoeveel Tomogunchi er zijn, is nog niet bekend. Mensen hebben tot nu toe een hond, panda, draak en de overleden vorm van een Tomogunchi gezien.

De bundel is vanaf vandaag in Call of Duty: Modern Warfare beschikbaar. Bekijk hieronder de trailer.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het moet niet gekker worden?

0

wait whut je moet er ook nog 10 fucking euro voor betalen?? Ze leren het ook nooit daar bij Activision hé. Ik heb vast nog wel ergens in een la de echte fysieke Tamagotchi liggen, mag degene die het wel hebben, zo overnemen, moet je alleen ff het batterijtje vervangen denk ik xD

0
test

@RedBiohazzerd87 ach, lekker boeiend. Laat mensen die er geld voor uit willen geven lekker betalen. Het is en blijft een cosmetisch item. Ik zou het als bedrijf ook lekker uitbuiten als mensen voor die onzin willen betalen.

0
test

@RedBiohazzerd87 Ze leren het juist wél bij Activision (en andere uitgevers). Alle betaalde DLC is puur cosmetisch, waar het vroeger om maps ging, toen kon je niet meer met vrienden spelen als je besloot de DLC niet te kopen. Nu zitten alle nieuwe maps in gratis updates zodat je altijd de nieuwste maps kunt spelen.

0

Aanbevolen voor jou