Nieuws
Call of Duty Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare bèta aangekondigd, multiplayer onthuld

PlayStation VR-modus gratis voor spelers op PS4

Geschreven door Lucas May op

Activision heeft de multiplayer-modus voor Call of Duty: Inifinite Warfare onthuld tijdens het Call of Duty XP 2016-evenement in Inglewood, Californië. Hiernaast kondigde de uitgever een multiplayer bèta aan voor de shooter.

Multiplayer
De multiplayer-modus van Infinite Warfare werd via een uitgebreide video onthuld. In de video is onder andere te zien dat spelers hun speelstijl kunnen aanpassen via zes unieke "Combat Rigs" die nog eens verder kunnen worden aangepast door middel van "payloads" en "traits". In totaal zijn meer dan vijftig combinaties beschikbaar waarmee spelers een eigen manier om te spelen kunnen ontwikkelen.

Hiernaast is aangekondigd dat spelers hun eigen wapens kunnen craften. Door de multiplayer-modus te spelen kan "salvage" worden verzameld, dat gebruikt wordt om de wapens te kunnen fabriceren. In de demonstratie werd bijvoorbeeld een speciale sniper rifle getoond die meer ammunitie kan gebruiken of sneller kan herladen.

Veel van de bekende speltypes uit vorige Call of Duty-games zoals Team Deathmatch en Kill Confirmed keren terug in Infinite Warfare. Hiernaast werd een nieuwe modus aangekondigd genaamd Defender, waar teams een drone moeten vinden en verdedigen om punten te scoren.

Meer details over de multiplayer-modus zijn te zien in de onderstaande trailer en Overview-video.

Bèta
Op het podium van Call of Duty XP 2016 kondigde Activision CEO Eric Hirshberg tevens een multiplayer-bèta aan voor Infinite Warfare. Deze verschijnt op 14 oktober als eerst voor PlayStation 4. Het is nog onbekend wanneer de bèta beschikbaar wordt gesteld voor andere platforms. Tevens is het niet duidelijk of het om een open of gesloten bèta gaat.

Singleplayer en PlayStation VR

Een video van de singeplayer-modus werd ook gepresenteerd tijdens het evenement. In de gameplayvideo werden verschillende types gameplay als ruimtegevechten, cinematics en traditionele actie getoond. Volgens Taylor Kurosaki, verantwoordelijk voor het verhaal in Infinite Warfare, gebeurt dit allemaal zonder laadtijden.

Aan het eind van de presentatie maakte Activision bekend dat de PlayStation VR-modus Jackal Assault gratis beschikbaar wordt gesteld voor eigenaars van de game op PlayStation 4.

De volledige presentatie is terug te zien via deze link. Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Speciale edities van de shooter komen met een gratis exemplaar van Modern Warfare Remastered inclusief zestien multiplayer-maps en de volledige singeplayer-campagne.

Dit artikel delen:

Lees meer

Modern Warfare Remastered bevat alle zestien multiplayer-maps Scalebound krijgt eigen comics en een boek
4

Reacties op: Call of Duty: Infinite Warfare bèta aangekondigd, multiplayer onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • DutchamZz

  • 2 september 2016 21:02
  Ik vond de trailer van Infinite Warfare echt vreselijk slecht, er zat zo weinig in dat me aansprak. Misschien ben ik al die futuristische zooi wel beu en zit ik daarom zo te haten maar los daarvan zag ik niks ''nieuws''.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JointCh1L

  • 3 september 2016 11:16
  Jesus wat een vette trailer !

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • poklaan

  • 3 september 2016 13:41
  Degene die heeft besloten om Wapen Varianten terug te brengen verdient een trap in z'n kloten, want in Advanced Warfare was dat gewoon 100% bullshit en alleen maar gezeik. Een kans dat je een betere versie van een wapen kan krijgen, roch top op man.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JustRaine

  • 3 september 2016 17:08
  @poklaan Ik weet het niet zeker maar volgens mij zijn die wapens niet gebaseerd op geluk of dat je ze alleen maar uit kistjes of iets dergelijks kan krijgen. Maar over de hoeveelheid je een bepaalde gamemode speelt, maar ik weet dit niet zeker.

  Maar als het weer zo is dat je betere wapens uit betaalde kistjes kan krijgen zonder attachments erop te gooien, dat zou vreselijk zuur en kut zijn.

  Opzich lijkt me deze game wel wat, ondanks dat het weer een future setting is zucht.. Sommige momenten in deze trailer doen me wel denken aan de Multiplayer map resistance van Modern Warfare 3. Game ziet er trouwens gewoon uit als black ops 3, zonder de felle kleuren, en het movement system is identiek aan Black ops 3.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.