'Call of Duty: Elite presteert ver boven verwachting' | Gamer.nl

'Call of Duty: Elite presteert ver boven verwachting' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Beachhead zegt trots te zijn dat het spel Call of Duty: Modern Warfare 3 "is gelanceerd en dat miljoenen mensen het al spelen." Met de release van MW3 is ook zijn Elite-service officieel online gegaan. De dienst houdt onder meer de statistieken van spelers hun speelse ies binnen Modern Warfare 3 bij. "De registratieaanvragen voor de service gaan onze verwachtingen ver te boven, wat nu zorgt voor een bottleneck", aldus Beachhead. 

Door deze opstopping is het voor veel spelers tijdelijk niet mogelijk om zich te registreren voor Elite. Dit probleem is inmiddels bekend bij de ontwikkelaar, die laat weten hard te werken aan het oplo en van de problemen. De status van Elite kan wegens de drukte niet op de daarvoor aangewezen website worden bekeken. Wel geeft de Twitter-account van de service informatie over of en wanneer de service weer bereikbaar is. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou