Call of Duty Elite-bèta beschikbaar voor PS3-gebruikers | Gamer.nl

Call of Duty Elite-bèta beschikbaar voor PS3-gebruikers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta van Elite is al sinds twee maanden beschikbaar voor Xbox 360-gebruikers, een bèta voor PC staat niet op de planning. Uitnodigingen voor de PS3-bèta worden vanaf vandaag periodiek door uitgever Activision uitgestuurd. Geïntere eerden kunnen zich ook nu nog via de Call of Duty-site voor de bèta registreren, maar zijn daarmee echter niet verzekerd van een plek. 

De functionaliteit van Elite wordt momenteel getest binnen Call of Duty: Black Ops. Elite houdt onder meer statistieken bij van spelers en maakt het mogelijk om aparte clans op te richten en video's te maken van gespeelde multiplayerse ies. Vanaf de officiële release van het platform op 8 november is Elite ook beschikbaar voor Modern Warfare 3, dat op dezelfde dag lanceert.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou