Call of Duty Classic krijgt prijskaartje | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De website meldt bij hun productomschrijving van de Modern Warfare 2: Hardened Edition het te verwachten prijskaartje van Call of Duty Cla ic: "een vergelijkbare waarde van 1200 Microsoft Points", wat omgerekend neerkomt op ongeveer 15 euro.Tijdens de onthulling van de speciale edities van Call of Duty: Modern Warfare 2 werd Call of Duty Cla ic aangekondigd als downloadbare titel voor zowel Xbox Live Marketplace als het Playstation Network. Deze remake van het eerste deel uit de Call of Duty-franchise zit gebundeld bij zowel de Hardened Edition van Modern Warfare 2 als de Prestige Edition en bevat naast een singleplayer- ook een uitgebreide multiplayermodus.

Call of Duty Cla ic is in eerste instantie exclusief te spelen door kopers van de speciale edities van Modern Warfare 2, die verkrijgbaar is vanaf 10 november. Op een nog onbekend later tijdstip wordt deze ook ter download aangeboden aan overige consumenten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou