Call of Duty: Black Ops mogelijk uitgelekt | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops mogelijk uitgelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De disk van de game zou in handen van Ungodly Leaker zijn gekomen nadat een dief meerdere kopieën had gestolen uit een fabriek in Alabama. De community manager van ontwikkelaar Treyarch, Josh Olin, probeerde op een forum voor hackers vervolgens contact op te nemen met Ungodly Leaker en andere betrokkenen, maar werd van het forum geband. Vervolgens sprak hij met enkele van hen via Twitter, waarbij hij om informatie vroeg over wie als schuldige kan worden aangewezen en benadrukte dat hij de gehele hacksite zou laten sluiten als Call of Duty: Black Ops daadwerkelijk uitlekt.

Eurogamer meldt vandaag echter dat de geruchten niet kloppen. Ungodly Leaker zou op het betreffende forum gemeld hebben dat hij wel in contact stond met iemand die claimde de game in zijn bezit te hebben, maar dat hij de game nooit zelf in zijn bezit had. Hij gaf geen verklaring voor de foto van de disk met zijn gebruikersnaam er onder. Call of Duty: Black Ops verschijnt op 9 november voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou