Toen Black Ops werd aangekondigd, werd bekend dat de game uit zou komen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Er werd toen nog niets gemeld over een release van de game op Nintendo Wii. Activision heeft nu bevestigd dat Black Ops op vier verschillende platformen uitkomt, waaronder de Wii.

Coöperatieve modus

Eerder werd bekend dat Black Ops een coöperatieve modus bevat, waarin spelers samen missies moeten uitvoeren. Het was nog niet bekend voor hoeveel spelers dus modus is. Nu is bekendgemaakt dat twee tot vier spelerskunnen deelnemen. Verder wordt gemeld dat de modus 'verder gaat dan de singleplayer-modus', wat erop kan duiden dat de missies die speelbaar zijn in deze modus los staan van de missies die te spelen zijn in de singleplayermodus.

Black Ops

In Call of Duty: Black Ops staan de elite-eenheden genaamd Black Ops centraal. In de game moeten spelers geheime missies uitvoeren. Black Ops is in ontwikkeling door Treyarch en wordt uitgegeven door Activision. De game komt naar verwachting op 9 november uit op Xbox 360, PlayStation 3, PC en Nintendo Wii.