Call of Duty: Black Ops Cold War meest gedownloade PlayStation 5-game in 2020

Call of Duty: Black Ops Cold War meest gedownloade PlayStation 5-game in 2020

Call of Duty: Black Ops Cold War is de meest gedownloade PlayStation 5-game in 2020. Dat onthult Sony onder andere.

In zowel De Verenigde Staten en Canada, en Europa staan Spider-Man: Miles Morales en Assassin's Creed Valhalla respectievelijk op plek twee en drie. Opvallende verschillen tussen beide regio's zijn de populariteit van Watch Dogs Legion in Europa en die van NBA 2K21: Next Generation in de VS en Canada.

Wat PlayStation 4-games betreft zijn de verschillen groter. Zo was Fifa 21 in Europa de populairste game, gevolgd door Fifa 20 en Grand Theft Auto 5. In de VS en Canada was de meest gedownloade PS4-game Call of Duty: Black Ops Cold War, gevolgd door Grand Theft Auto 5 en Call of Duty: Modern Warfare.

Verder zijn Beat Saber en Job Simulator in beide regio's de meest gedownloade populaire PSVR-titels en Call of Duty: Warzone, Rocket League en Fortnite de meest gedownloade free-to-play-games.

De volledige lijsten zijn beschikbaar op PlayStation Blog.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Helaas ook een hele tegenvaller na Modern Warfare. Waar ze met MW na jaren eindelijk weer de goede richting op gingen doen ze met Cold War op alle fronten een dikke stap terug. Cold War is echt het kleine kinderachtige broertje, speel het nu alleen nog maar om guns sneller te levelen voor Warzone maar erger me altijd meteen kapot aan de gunplay en spelers in CW.

0
test

@Zut ik vind ook de prop hunt in cold war tegenvallen.

0
test

De nieuwe sanatorium dirty bomb map is best vermakelijk. Tempo ligt lekker hoog vergeleken metmodern warfare. Maar een ps5 update van warzone is zeer welkom

0

Aanbevolen voor jou