Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt volgens gelekte info een bèta

Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt volgens gelekte info een bèta

Volgens gelekte info krijgt de aankomende shooter Call of Duty Black Ops: Cold War een bètatest.

Die informatie claimt het relatief betrouwbare COD Tracker te hebben vernomen. Ze bieden echter geen screenshots aan als bewijs. Volgens de website kan de game vanaf 26 augustus - na de onthulling - worden gereserveerd. Door het spel te reserveren, krijgt men eerder toegang tot de bèta. Op een later moment komt de bèta voor iedereen beschikbaar.

Verder heeft COD Tracker vernomen dat specifieke, nog onbekende edities van Black Ops: Cold War unieke cosmetische items opleveren. Deze items komen voor de eigenaren van deze edities ook beschikbaar voor Modern Warfare en Warzone. Net als Modern Warfare moet Black Ops: Cold War ook weer een Battle Pass en nieuwe content via seizoenen ontvangen.

Het bovenstaande is nog niet bevestigd door Activision Blizzard. Vorige week bevestigde de uitgever het bestaan van de game. Aanstaande woensdag wordt de game onthuld.Verwacht wordt dat Cold War ergens eind dit jaar verschijnt op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vanuitgaand dat de game goed is vind ik een battlepass prima met hun huidige systeem prima. Met 1x de pass aangeschaft (10e) hoef je nooit meer een nieuwe pass te halen aangezien je meer punten verdient.

0

Aanbevolen voor jou