Call of Duty: Black Ops Cold War is direct vervolg op eerste Black Ops

Call of Duty: Black Ops Cold War is direct vervolg op eerste Black Ops

Uit gelekte informatie blijkt dat het aankomende Call of Duty: Black Ops Cold War een direct vervolg is op de allereerste Black Ops.

CODTracker plaatste een volledige beschrijving van het nog niet onthulde Black Ops Cold War, dat samen met een Ultimate Edition van de game uitlekte. Het spel is een direct vervolg op de eerste Black Ops en bevat dan ook bekende personages als Mason, Woods en Hudson, die samen met een nieuwe cast locaties als Vietnam, Oost-Berlijn, Turkije en de Sovjet-Unie aandoen. Het spel speelt zich dan ook af in de jaren 80 tijdens de Koude Oorlog.

Spelers zouden volgens de beschrijving een schaduwfiguur genaamd Perseus volgen. Deze geheim agent wil de globale balans tussen machten destabiliseren en de geschiedenis veranderen. Naast de beschrijving over de campagne van het spel, is ook bevestigd dat de game een multiplayer en Zombies-modus heeft.

ModernWarzone is daarnaast ook op informatie in de files van Call of Duty: Modern Warfare gestuit. Omdat Black Ops Cold War mogelijk via de game onthuld wordt, zou deze informatie in het spel te vinden zijn. Zo zou het spel op 13 november uitkomen, terwijl de multiplayermodus op 9 september onthuld zou worden. Verder zouden er multiplayermodi zoals Zombie Royale, Pandemic/Outbreak, Punder: Fire Sale en Armored Cargo/Truck Wars zijn.

Call of Duty: Black Ops Cold War wordt in de loop van morgen onthuld. Verwacht wordt dat Cold War ergens eind dit jaar - mogelijk dus op 13 november - verschijnt op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hou meer info ik over deze game hoor, hoe meer hyped ik word! Black ops 1 & 2 staan zeker in mijn top 4 van allerbeste Call of Duties, laat maar komen die onthulling!

0

Aanbevolen voor jou