Call of Duty: Black Ops Cold War heeft Field of View-slider op pc en consoles

Call of Duty: Black Ops Cold War heeft Field of View-slider op pc en consoles

Alle versies van Call of Duty: Black Ops Cold War bevatten een Field of View-slider.

Dat heeft Treyarch aangekondigd via social media, waarbij de ontwikkelaar een korte gif ter illustratie toont. Met een Field of View-slider kan bepaald worden hoe breed het blikveld van spelers is en hoeveel er dus van de omgeving getoond wordt. Het is ongebruikelijk dat shooters dit op alle systemen, waaronder consoles, aanbieden.

Het aanpassen van het blikveld in diverse shooters kan in sommige gevallen zorgen voor slechtere prestaties. Het is de reden dat dit vaak niet voorkomt in consoleversies. Het is nog niet duidelijk of de slider invloed gaat hebben op de prestaties van Black Ops Cold War op consoles.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5. Vandaag begin de gesloten bèta van de game op PlayStation 4. Dit weekend is hij voor alle PS4-spelers beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou