Nieuws
Call of Duty Black Ops: Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War heeft Field of View-slider op pc en consoles

Bepaal zelf je blikveld in de shooter

Geschreven door Michel Musters op
Alle versies van Call of Duty: Black Ops Cold War bevatten een Field of View-slider.

Dat heeft Treyarch aangekondigd via social media, waarbij de ontwikkelaar een korte gif ter illustratie toont. Met een Field of View-slider kan bepaald worden hoe breed het blikveld van spelers is en hoeveel er dus van de omgeving getoond wordt. Het is ongebruikelijk dat shooters dit op alle systemen, waaronder consoles, aanbieden.

Het aanpassen van het blikveld in diverse shooters kan in sommige gevallen zorgen voor slechtere prestaties. Het is de reden dat dit vaak niet voorkomt in consoleversies. Het is nog niet duidelijk of de slider invloed gaat hebben op de prestaties van Black Ops Cold War op consoles.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5. Vandaag begin de gesloten bèta van de game op PlayStation 4. Dit weekend is hij voor alle PS4-spelers beschikbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

EA heeft geen plannen voor extra Star Wars: Squadrons-content Patch voor Mafia: Definitive Edition voegt Noir Mode toe
0

Reacties op: Call of Duty: Black Ops Cold War heeft Field of View-slider op pc en consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.