Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta met een dag verlengd

Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta met een dag verlengd

De Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta is met een dag verlengd. Dat laat Activision weten via Twitter.

De extra 24 uur is een beloning voor een opgeloste puzzel op de teaserwebsite van de game, waar spelers verschillende videobanden kunnen kijken die hinten naar het verhaal van de game. In plaats van maandagavond eindigt de bèta dinsdagavond om 19:00 uur.

Het tweede bètaweekend is toegankelijk voor spelers op alle platformen, inclusief cross-play tussen PlayStation 4, Xbox One en pc. Dit weekend verhoogde ontwikkelaar Treyarch het maximale level naar 40, waardoor spelers meer wapens kunnen uitproberen voor de lancering. Ook is Fireteam: Dirty Bomb voor het eerst speelbaar, een grootschalige modus waarbij tien teams van vier bommen op scherp moeten zetten.

Call of Duty: Black Ops Cold War is een direct vervolg op de eerste Black Ops-game. Ontwikkelaars Treyarch en Raven Software voorzien de game van een campagne, Zombies-modus een multiplayermodus. Ook komt een nieuwe Battle Pass beschikbaar, die gekoppeld is aan Warzone.

De game verschijnt op 13 november voor de huidige consoles en pc. Een Xbox Series X-update is aangekondigd voor 8 december.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

beter man ben al een tijd ermee bezig als er hier mensen zijn die spelen voeg me toe. Zit namelijk vooral met duitsers in de lobby🤣

0
test

@inkmasteryPS4 en is het wat? Ik heb tot nu toe niet hele positieve verhalen gehoord. Maar klagers schreeuwen altijd harden dan mensen die de game tof vinden.

0

@garciagarcia Persoonlijk vind ik deze wel weer een stapje in de goede richting!! Ben blij dat ze van die futuristische dingen zijn afgestapt

0

Aanbevolen voor jou