Update: Call of Duty: Black Ops nu speelbaar op Xbox One | Gamer.nl

Update: Call of Duty: Black Ops nu speelbaar op Xbox One | Gamer.nl

Update: De Xbox 360-versie van Call of Duty: Black Ops is nu speelbaar op Xbox One. Dit maakt Major Nelson bekend via zijn href="https://majornelson.com/2016/05/17/call-of-duty-black-ops-is-now-available-on-xbox-one-backward-compatibility/?linkId=24612203">blog</a>.<br>

Gisteren was al uitgelekt dat Black Ops beschikbaar werd op Xbox One via het Xbox 360-menu. Nu is het nieuws bevestigd en kunnen eigenaars van de Xbox 360-versie een Xbox One gebruiken om de shooter te spelen. De game en de vier dlc-paketten zijn tevens ook beschikbaar in de Xbox Games Store. Xbox Live Gold-members kunnen Call of Duty: Black Ops tijdelijk aanschaffen voor 17,49 euro.

Origineel bericht:

Xbox One-gebruikers kunnen binnenkort wellicht de Xbox 360-versie van Call of Duty: Black Ops spelen via backwards compatibility. Via een advertentie op het Xbox 360-menu is deze informatie uitgelekt.

Op de dashboard van de vorige console van Microsoft is een afbeelding te zien met de tekst “COD: Black Ops – Nu te spelen op Xbox One”. Officieel is de toevoeging van Black Ops voor Xbox One nog niet bevestigd.

Op de Xbox-website krijgen gebruikers de mogelijkheid om te stemmen voor hun favoriete games die zij op Xbox One willen spelen. Zowel Black Ops en Black Ops 2 staan in de top vijf van meest gevraagde backwards compatibiliy-titels. Andere populaire games zijn Modern Warfare 2, Red Dead Redemption en The Elder Scrolls V: Skyrim.

Call of Duty: Black Ops was de derde Call of Duty-game van ontwikkelaar Treyarch en werd in 2010 uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, Mac en pc.

Call of Duty Black Ops
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou