Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 op pc mogelijk exclusief voor Battle.net

Volgens anonieme bronnen

Geschreven door Arran Winmai op
Anonieme bronnen melden dat Call of Duty: Black Ops 4 op pc exclusief speelbaar is met Battle.net.

Website Gaming Intel heeft van anonieme bronnen vernomen dat Call of Duty: Black Ops 4 enkel op pc gespeeld kan worden via Battle.net. Dit is de app van Blizzard Activision waar games als Hearthstone en World of Warcraft, maar ook Destiny 2 gelanceerd worden.

De anonieme bron heeft ook foto's meegestuurd die het Black Ops 4-logo onder die van Destiny 2 tonen. Ook geeft een afbeelding de knop weer om de game aan te schaffen met het gebruikelijke font van de Battle.net-applicatie. Volgens de bron wordt de huidige Battle.net build gebruikt door QA-testers die in Black Ops 4 op zoek zijn naar bugs.

Tevens wordt gezegd dat een toegewijd team bezig is om "de best mogelijke pc-port" op te leveren. Hiermee hoopt Activision wellicht te compenseren voor het feit dat ze niet meer op het gebruikelijke Steam-platform kunnen spelen. Ook zegt de bron dat het bedrijf hiermee spelers gemakkelijker cross-platform met vrienden laat spelen. Dit laatste is echter slechts iets wat de bron gehoord heeft en niet kan bevestigen.

Op 17 mei staat de volledige onthulling van Call of Duty: Black Ops 4 op stapel. Volgens geruchten bevat de game geen singleplayercampaign, maar naast de multiplayer wel een battle royale-modus.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Epic gaat samenwerking met Marvel aan voor Fortnite: Battle Royale Welke franchise mag van jou een glorieuze comeback maken tijdens E3 2018?
2

Reacties op: Call of Duty: Black Ops 4 op pc mogelijk exclusief voor Battle.net

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  nicster

  • 7 mei 2018 15:13
  Niet zo gek ook, dit is tenslotte de dienst van Activision geworden.

  Of ik het leuk vind is wat anders… battlenet associëer is van oudsher nou eenmaal met enkel blizzard games en niet alle mainstream meuk… en voor games van een bepaalde kwaliteit.

  maar ach ik word oud en dat soort nostalgische dingen moet ik maar vergeten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MelvinChowder

  • 7 mei 2018 15:35
  Hmm meestal zijn de spellen op battle.net spellen die langer meegaan dan een jaar. Geeft dit aan dat COD BO 4 een live service wordt die langer zal meegaan dan de gemiddelde COD? (aangezien de BR mode misschien een tijdsplan van meerdere jaren zal hebben?)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.