Call of Duty: Black Ops 4 onthult Signature Weapons | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops 4 onthult Signature Weapons | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops 4 introduceert een nieuwe reeks aan wapenvarianten met de naam Signature Weapons. Dit maakt Activision bekend in een href="https://blog.activision.com/t5/Call-of-Duty/Signature-Weapons-Accept-the-Challenges-and-Get-the-Rewards/ba-p/10814142" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

Deze Signature Weapons zijn cosmetische varianten van de originele wapens die te gebruiken zijn in de game. De speler moet verschillende challenges uitvoeren om deze cosmetische varianten vrij te spelen voor hun wapens. Ontwikkelaar Activision maakte expliciet duidelijk dat deze Signature Weapons niet in statistieken zullen afwijken van hun originele varianten. Deze wapens zijn uitsluitend meer gelikte versies van de originele wapens.

Tot nu toe heeft Activision nog niet duidelijk gemaakt wat voor challenges uitgevoerd moeten worden. Wel geven ze aan dat spelers veel tijd in de game moeten gaan investeren om deze varianten vrij te spelen. Deze challenges geven ieder cosmetische beloningen voor de Signature Weapons met als laatste beloning de zogenoemde Mastercraft-versie van dat wapen.

Activision zei verder niet hoe deze Signature Weapons verkregen konden worden in de game. Vermoedelijk zouden supply drops hierin een rol in kunnen spelen. Wel is er onthuld dat een Signature Weapon verkregen kan worden indien de speler een speciale versie van de game aanschaft. Dit betreft de Digital Deluxe, Digital Deluxe Enhanced, Pro Edition en Mystery Box Edition van de game. Met het aanschaffen van deze versies krijgt de speler vanaf de eerste dag de MX-9 Signature Weapon tot zijn/haar beschikking.

MX-9 Signature Weapon

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou