Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 onthult Signature Weapons

Activision komt met nieuwe cosmetische varianten

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Call of Duty: Black Ops 4 introduceert een nieuwe reeks aan wapenvarianten met de naam Signature Weapons. Dit maakt Activision bekend in een blogpost.

Deze Signature Weapons zijn cosmetische varianten van de originele wapens die te gebruiken zijn in de game. De speler moet verschillende challenges uitvoeren om deze cosmetische varianten vrij te spelen voor hun wapens. Ontwikkelaar Activision maakte expliciet duidelijk dat deze Signature Weapons niet in statistieken zullen afwijken van hun originele varianten. Deze wapens zijn uitsluitend meer gelikte versies van de originele wapens.

Tot nu toe heeft Activision nog niet duidelijk gemaakt wat voor challenges uitgevoerd moeten worden. Wel geven ze aan dat spelers veel tijd in de game moeten gaan investeren om deze varianten vrij te spelen. Deze challenges geven ieder cosmetische beloningen voor de Signature Weapons met als laatste beloning de zogenoemde Mastercraft-versie van dat wapen.

Activision zei verder niet hoe deze Signature Weapons verkregen konden worden in de game. Vermoedelijk zouden supply drops hierin een rol in kunnen spelen. Wel is er onthuld dat een Signature Weapon verkregen kan worden indien de speler een speciale versie van de game aanschaft. Dit betreft de Digital Deluxe, Digital Deluxe Enhanced, Pro Edition en Mystery Box Edition van de game. Met het aanschaffen van deze versies krijgt de speler vanaf de eerste dag de MX-9 Signature Weapon tot zijn/haar beschikking.

Call of Duty: Black Ops 4
MX-9 Signature Weapon

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vraag het de expert: De eerste antwoorden over pc-gaming De gamereleases van september 2018
1

Reacties op: Call of Duty: Black Ops 4 onthult Signature Weapons

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Agent 4125

    • 31 augustus 2018 23:44
    Misschien beter om geen nieuwsberichten aan dit soort non-nieuws / marketinggeneuzel te wijden…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.