Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd, bevat solomissies | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd, bevat solomissies | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops 4 bevat een tactischere multiplayer, solomissies en een uitgebreidere Zombies-modus.

Call of Duty: Black Ops 4 speelt zich af tu en het tweede en derde deel en focust op meer strategische gameplay in teams van vijf. Bekende Specialists uit Black Ops 3 keren terug en bevatten ieder speciale vaardigheden, zoals het opzetten van barricades. De ontwikkelaar benadrukt dat de game geen wallruns op jetpacks bevat, maar wel slidings en kunnen spelers te allen tijde schieten.

Ditmaal bevat elk wapen unieke attachments en keert het Pick 10-systeem terug. Ook hebben alle spelers nu duidelijke, grotere gezondheidsbalken en werkt het aanvullen hiervan niet meer automatisch, maar met een speciale knop.

Hoewel Treyarch het niet concreet heeft benoemd, lijkt het erop dat een kla ieke singleplayer-modus ontbreekt. In plaats daarvan bevat de game lo e solomi ies die de achtergrond van elke Specialist uitlicht.

Tot slot is de iconische Zombies-modus weer terug. IX speelt zich af in een grote arena waarin spelers zich met zwaarden, speren en bijlen moeten verdedigen tegen hordes zombies. Ook krijgt de game een traditionelere map, genaamd Voyage of Despair, en keert een oudere map terug in Blood of the Dead.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de game. Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4 , Xbox One en pc. De pc-versie wordt exclusief speelbaar op Battle.net.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou