Een fan vroeg op Twitter of de nieuwe Call of Duty ook naar de Wii U komt, waarop mede-oprichter Michael Condrey reageerde: "Nee, geen Wii U. Dat was een beslissing van Activision. We richten ons op de Xbox One, PS4 en pc." 

Het is de eerste Call of Duty-game sinds de lancering van Wii U die niet op een Nintendo-console verschijnt. De twee laatste games in de reeks, Call of Duty: Black Ops 2 en Call of Duty: Ghosts, verschenen beiden nog op de Wii U. Wel werden deze versies over het algemeen pas later aangekondigd.

Er verschijnen in vergelijking met Sony's en Microsoft's consoles weinig games van andere uitgevers op de Wii U. Activision en Ubisoft behoorden tot de enkele uitgevers die nog games uitbrachten op de console. Vorig jaar bracht Ubisoft nog Assassin's Creed 4: Black Flag naar de Wii U, maar dit jaar verschijnt Assassin's Creed: Unity er niet op. Ook zou Ubisoft Watch Dogs naar Nintendo's console brengen, maar de game is op concurrerende platformen al verschenen, terwijl de Wii U-versie op zich laat wachten.