Hoewel Call of Duty 3 nog maar net in de winkels ligt, begint de eerste informatie van het volgende deel alweer binnen te druppelen. Zo wordt Call of Duty 4 ontwikkelt door Infinity Ward, die ook verantwoordelijk was voor de eerste twee games in de serie. Blijkbaar is de WWII-pot op, want zoals het er nu naar uitziet zal CoD4 zich in de huidige tijd afspelen. Een locatie is nog niet bekend, maar grote kans dat we in het Midden-Oosten aan de slag moeten.

Tevens zal technische vooruitgang er voor zorgen dat je nog meer precisie je vijand kunt omleggen. Zo zal een hoofd 16 punten hebben waarop geschoten kan worden. Hierbij moet je denken aan punten waardoor je de helm van je tegenstander van zijn hoofd kunt schieten, maar ook het afschieten van oren klinkt heel gezellig. Tevens zou de ontwikkelaar de multiplayer aan het testen zijn met tot wel 54 spelers.

Goed nieuws voor de PC-gamers is dat het spel voor PC en consoles zal verschijnen. Activision heeft deze informatie nog niet bevestigd, dus neem het allemaal met een korreltje zout en wellicht kunnen we binnenkort de officiële informatie aanbieden.