Call of Duty 4 zegt Tweede Wereldoorlog vaarwel? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Hoewel Call of Duty 3 nog maar net in de winkels ligt,begint de eerste informatie van het volgende deel alweer binnen te druppelen. Zowordt Call of Duty 4 ontwikkelt door Infinity Ward, die ook verantwoordelijkwas voor de eerste twee games in de serie. Blijkbaar is de WWII-pot op, wantzoals het er nu naar uitziet zal CoD4 zich in de huidige tijd afspelen. Eenlocatie is nog niet bekend, maar grote kans dat we in het Midden-Oosten aan deslag moeten.

Tevens zal technische vooruitgang er voor zorgen dat je nog meerprecisie je vijand kunt omleggen. Zo zal een hoofd 16 punten hebben waaropgeschoten kan worden. Hierbij moet je denken aan punten waardoor je de helm vanje tegenstander van zijn hoofd kunt schieten, maar ook het afschieten van orenklinkt heel gezellig. Tevens zou de ontwikkelaar de multiplayer aan het testenzijn met tot wel 54 spelers.

Goed nieuws voor de PC-gamers is dat het spel voorPC en consoles zal verschijnen. Activision heeft deze informatie nog nietbevestigd, dus neem het allemaal met een korreltje zout en wellicht kunnen webinnenkort de officiële informatie aanbieden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou