Activision heeft in een persconferentie bekend gemaakt dat het van plan is om in het fiscale jaar 2006 vervolgen uit te brengen op een aantal van haar meest succesvolle franchises. Fiscaal 2006 begint in april 2005 en eindigt een jaar later, in april 2006. In deze periode hoopt Activision onder andere Call of Duty 2, Quake IV, True Crime 2 en THUG3 uit te geven.

Verder zal men ook nog een aantal games op de markt brengen gebaseerd op een filmlicentie, waaronder nieuwe Shrek en Spider-Man games, alsook games gebaseerd op de comicbook films Fantastic Four en Iron Man. Ook zal men een spel op de markt brengen gebaseerd op de nieuwste Dreamworks animatiefilm, Madagascar.

Het beloven goede tijden te worden voor Activision, dat dit jaar al succesn lijkt te gaan boeken met Doom 3, Rome: Total War, Call of Duty: Finest Hour, Tony Hawk's Underground 2 en The Movies. Ron Doornink, de CEO van Activision zegt dan ook alles op alles te zetten om "competitor A" uit te dagen. Toen hem werd gevraag wie hij precies met "competitor A" bedoelde, antwoordde hij eerlijk: "EA".

Activision zal echter eerst moeten proberen om terug de tweede onafhankelijke uitgever in Noord-Amerika te worden, een positie die momenteel door niemand minder als THQ bezet wordt, dat aardig wat succes wist te boeken met onder andere Full Spectrum Warrior.