Zoals bekend is EA al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een game gebaseerd op de klassieke Godfather filmtrilogie. Bij de aankondiging van de game waren veel fans echter een beetje huiverig, gezien het juist EA was dat de game ging ontwikkelen. Catwoman zit nog vers in het geheugen.

Groot zal de opluchting dan ook wel zijn, nu blijkt dat EA met de aangekochte licentie niet over een nacht ijs gaat. Niet alleen had EA al eerder "The Don" himself, Marlon Brando, de teksten voor zijn character in het spel in laten spreken, ook de gunhappy zoon Sonny Corleone (gespeeld door James Caan) en de consigliere Tom Hagen (Robert Duvall) krijgen hun teksten authentiek ingesproken door de desbetreffende acteurs.

Naast de stemmen van Caan en Duvall weet EA ook te melden dat men in zee is gegaan met Nino Rota om de officiële soundtrack van de film te mogen gebruiken. Onbekend is echter nog of Al Pacino op zal komen dagen om zijn stem te verlenen aan de digitale versie van "zijn" Michael Corleone. EA kennende, zal ook hij waarschijnlijk nog wel "an offer he can't refuse" krijgen.

Met dank aan copycat voor het melden van dit nieuws.