Nieuws

Byleth nieuwste personage in Super Smash Bros. Ultimate

Bekend van Fire Emblem: Three Houses

Geschreven door Cody van den Bogert op
Nintendo heeft tijdens de speciale Super Smash Bros. Ultimate-livestream het nieuwste en laatste personage van de eerste Fighterspass onthuld. Het gaat hier om Byleth, bekend van Fire Emblem: Three Houses.

Update: Nintendo heeft aangekondigd dat er een tweede fighterspass onderweg is naar Super Smash Bros. Ultimate. Deze pas bevat zes nieuwe vechters, er is dus nog hoop voor Waluigi.

De presentatie werd gehouden door het brein achter de Super Smash-franchise, Masahiro Sakurai. Byleth is afkomstig uit Fire Emblem: Three Houses en kan worden gespeeld als man of vrouw.

Volgens Sakurai is Byleth niet heel bewegelijk, maar wel erg gevaarlijk op een afstand. Het personage maakt gebruik van speciale Heroes Relics, wat inhoudt dat ze verschillende wapens kan oproepen. Het wapen dat de blauwharige zwaardvecht(st)er tevoorschijn tovert verschilt per aanval.

Byleth is het vijfde personage van de Super Smash Bros. Ultimate-vechterspas en is vanaf 28 januari te downloaden. Het personage is ook los verkrijgbaar voor 6 euro.

Dit artikel delen:

Lees meer

Metro Redux voor Switch aangekondigd Nieuwe Switch-accessoire klikt je console op de Pro Controller
0

Reacties op: Byleth nieuwste personage in Super Smash Bros. Ultimate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.