Buzz speelt voor Dr. Kawashima met Brain Bender | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het heeft even geduurd, maar Sony lijkt nu eindelijk de strijd aan te gaan met Nintendo's immens populaire Brain Training. De soldaat die men naar voren stuurt is niemand minder dan Buzz, de olijke quizmaster die met Buzz!: Brain Bender op de PSP hoopt te bewijzen van meer markten thuis te zijn. Hij vertolkt de rol van Dr. Kawashima in een compilatie van zestien minigames die je hersenen op verschillende aspecten zullen trainen.

De minigames zijn onderverdeeld in vier categorieën, namelijk analyse, observatie, geheugen en rekenen. Bij analyse dien je bijvoorbeeld te kijken welk pad in een doolhof naar het midden leidt. Bij observatie dien je een patroon in een groter plaatje te pa en. Bij rekenen mag je van een pizza inschatten welk deel er nog niet opgegeten is.

Het is allemaal iets kleurrijker en aangekleder dan Brain Training, maar dat spel dankte zijn succes mi chien juist aan het simplisme. Midway's Hot Brain, dat wel wat lijkt op deze Buzz-game, kon bijvoorbeeld niet tippen aan de Brain Training-games van Nintendo. Rond de feestdagen zullen we zien of Sony de concurrentie aan kan.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou