Relentless Software, bekend van de Buzz!-quizgames, maakte eerst exclusieve games voor PlayStation, maar is niet langer gebonden aan Sony. "Natuurlijk zou ik een game voor Kinect overwegen en de reden is omdat Kinect geweldig is", spreekt Eades lovend. "Het is precies de goede techniek voor nu. Het heeft onze sector nieuw leven in geblazen. Het zou gek zijn om niet te kijken wat we met Kinect kunnen doen."

Eades geeft aan dat de doelgroep die Microsoft aanspreekt met Kinect dezelfde is die Relentless Software voor ogen heeft, "omdat ze games voor iedereen toegankelijk maken. Het achterwege laten van een controller is geniaal. Mensen kunnen nu een gokje wagen, omdat ze niet geïntimeerd zijn door een rare DualShock-of Xbox-controller."

Move

Hoewel Eades in het verleden alleen games voor PlayStation-apparaten heeft ontwikkeld, spreekt hij over PlayStation Move minder lovend, omdat er minder exemplaren van zijn verkocht. "We zijn er niet van overtuigd dat Move groot genoeg is. Ik hoop dat dat wel zo gaat worden, want mijn droomscenario is om niet partijdig te zijn, en games naar een zo groot mogelijk publiek brengen."