Burnout Paradise Remastered vanaf volgende week op pc | Gamer.nl

Burnout Paradise Remastered vanaf volgende week op pc | Gamer.nl

Ontwikkelaar Criterion maakt href="https://www.eurogamer.net/articles/2018-08-17-burnout-paradise-remastered-speeds-onto-pc-next-week" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bekend</a> dat Burnout Paradise Remastered vanaf volgende week te spelen is op pc. De game zal vanaf 21 augustus te spelen zijn.

Spelers die geabonneerd zijn op Origin Acce krijgen vanaf nu al toegang tot de game. Met de gewone versie van een Origin Acce -abonnement krijgt de speler toegang tot een trial voor 10 uur lang. Met de Premier-versie van een Origin Acce -abonnement krijgen spelers al volledige toegang tot de game. Burnout Paradise Remastered bevat onder andere alle add-ons van de Year of Paradise en de Big Surf Island-update.

Eerder dit jaar brachten wij een review uit voor Burnout Paradise Remastered op PS4 en Xbox One waarin het duidelijk indruk maakte met de grafische verbeteringen, hoeveelheid content en de combinatie van sensatie, snelheid en vrijheid. Ondanks dat waren er nog wel enkele kleine problemen die na jaren nog steeds in de franchise aanwezig zijn. Dit mag de pret echter niet drukken in de totale ervaring van de game.

Burnout Paradise Remastered is verkrijgbaar op Xbox One, PS4 en (vanaf 21 augustus) op pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou