Aan de hand van het verkoopoverzicht van week 5 uit Nederland kunnen we zien dat de release van Burnout Paradise niet onopgemerkt gegaan is onder het Nederlandse publiek. De game staat in zijn eerste week van release namelijk met de PS3 en Xbox360 versie in de top 3. Verassend is dat de PS3 versie van het spel het best verkochte spel deze week is en daarentegen de Xbox360 'maar' op de derde plaats staat. Dit geeft toch aan dat Playstation 3 ook in Nederland bezig is met een inloop op de Xbox 360.

Verder zien we de titels als Call of Duty 4: Modern Warfare en Super Mario Galaxy binnen de top 5 van vorige week steeds verder zakken in het overzicht van deze week. Naast Burnout is de Wii-versie Guitar Hero III deze week ook aanwezig in het verkoopoverzicht, wat wellicht iets te maken zal hebben met de vervanging van de foute Wii exemplaren of de aanwezigheid van de correcte versie in de winkels.

Voor meer informatie en een totaal overzicht per platform kun je hier terecht. Voor de duidelijk is de algemene verkooplijst hieronder weergegeven:

Burnout Paradise (PS3)Mario & Sonic Olympic Games (Wii)Burnout Paradise (Xbox 360)Super Mario Galaxy (Wii)Call of Duty: Modern Warfare (PS3)Call of Duty: Modern Warfare (PC)Assassin's Creed (PS3)Call of Duty: Modern Warfare (Xbox 360)Guitar Hero 3: Legends of Rock (Wii)Mario Party 8 (Wii)