Hoewel je het gisteren al kon vernemen in een nieuwtje over de line-up van Acclaim heeft deze uitgever het nu ook middels een persbericht duidelijk gemaakt: Burnout 2: Point of Impact zal ook op de Gamecube en Xbox verschijnen. Dit was bij de oorspronkelijke aankondiging van het spel ook al de bedoeling maar om duistere redenen verdwenen deze versies toen van de release schema's waardoor er vorig jaar enkel een PS2 versie op de schappen lag. Burnout 2: Point of Impact boasts larger tracks, fully tuned-up custom motors and all-new thrilling crashes. Reckless driving is rewarded with an improved Burnout meter: take to the air, slide through corners or swerve to avoid a near head-on collision to fill the meter before unleashing an adrenalin fuelled power surge. A new points system allows you to unlock challenges and modes throughout the game.

De conversie zal niet veel nieuwe features bieden ten opzichte van de PS2 versie maar dat is eigenlijk ook niet echt nodig want met stevige reviews op zak heeft Burnout 2 reeds bewezen een op en top racegame te zijn.

In de lente van dit jaar zullen dus ook Xbox en Gamecube spelers zich kunnen vergapen aan de snelle races en spetterende actie van Burnout 2.