"We zouden het absoluut geweldig vinden om op de PC te zijn. Als je het erover hebt met de mensen die boven zitten (de ontwikkelaars, red.), dan spelen we het op alle platformen. Dus, houd het in de gaten." Hoewel het geen concrete aankondiging is voor een PC-versie, behoort het dus nog tot de mogelijkheden. Tot nu toe is de franchise enkel voor PlayStation 3, Xbox 360 en de next-gen consoles aangekondigd.

Bungie's mede-oprichter Jason Jones lijkt minder positief over de PC als platform. "We lieten (Halo) draaien zonder muis en toetsenbord. En nu speelt niemand shooters meer zoals ze dat voor Halo deden, omdat niemand dat meer wil."

Destiny werd gisteren onthuld door Bungie en is een first-person shooter met MMO-elementen. Het spel speelt zich 700 jaar in de toekomst af, in de laatste stad op aarde, met daarboven een gigantisch schip. Spelers kruipen in de huid van een Guardian, die de strijd aangaat tegen het kwaad in het universum. Spelers moeten altijd verbonden zijn met het internet om Destiny te kunnen spelen.