Bungie zet verborgen 'XP cooldown'-systeem in Destiny 2 uit | Gamer.nl

Bungie zet verborgen 'XP cooldown'-systeem in Destiny 2 uit | Gamer.nl

Een 'XP cooldown'-systeem in Destiny 2, waardoor spelers niet zoveel ervaringspunten tijdens het spelen verdienden als gedacht, is uitgezet door ontwikkelaar Bungie.

Vorige week ontdekten spelers dit voorheen niet vermeldde systeem. Men kwam er achter dat 95 procent van de XP die men in een korte periode verdiende niet echt ontvangen werd. Spelers klaagden online en Bungie heeft inmiddels gereageerd met een uitleg over het systeem.


Volgens het bedrijf verdienden spelers meer XP wanneer er activiteiten ondernomen worden die maar een bepaalde tijd gedaan kunnen worden, zoals Crucible-wedstrijden of de Leviathan Raid. Er werd minder XP verdiend wanneer er activiteiten werden ondernomen waarbij er snel veel XP kon worden verdiend, zoals bij het grinden van publieke evenementen.

"We zijn echter niet blij met de resultaten en horen hetzelfde van de spelers. Daarom zetten we dit systeem meteen uit. Alle activiteiten zijn nu een andere hoeveelheid XP waard en worden consistent in de gebruikersinterface weergegeven." De game moet nu dus heel eerlijk weergeven hoeveel ervaringspunten er tijdens een activiteit worden verdiend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou