Bungie werkt mogelijk aan een nieuwe Marathon-game

Bungie werkt mogelijk aan een nieuwe Marathon-game

Bungie is mogelijk van plan de Marathon-franchise terug te brengen middels een nieuwe game.

Dat claimt de website Insider Gaming te hebben vernomen. Bungie zou werken aan een nieuwe game in de reeks waarin spelers in een squad van drie personen zitten. Het spel zou op dit moment nog maar in pre-alfa-fase zijn. Een aankondiging zou spoedig volgen om zo nieuwe werknemers aan te trekken.

De game zou zich afspelen op een planeet die ooit dienst deed als een kolonie voor mensen, maar inmiddels wordt bewoond door mensen die aangepaste cyborgs - genaamd Runners - gebruiken om loot te verzamelen. Daarbij zou de nadruk liggen op het maken van een "levende game", met seizoenen en bijbehorende beloningen.

Vooralsnog heeft Bungie nog niets officieel bevestigd. De eerste Marathon verscheen in 1994, en kreeg in de twee jaren daarna twee vervolgen. De games worden gezien als de spirituele voorlopers op Halo - een reeks die Bungie later ontwikkelde voor Xbox. Bungie is inmiddels onderdeel van Sony, maar de Destiny-ontwikkelaar heeft volledige vrijheid om games te ontwikkelen voor elk platform.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zelf nooit gespeeld maar wel goede dingen over gehoord. Ik ben benieuwd, zelfs al speel ik zelf weinig tot geen shooters meer.

0

Destiny is coop looter shooter op alien planeten, marathon ook. Wat is nieuw?

0

@Improv Weet ik niet, maar een mooie SP-game met de fantastische gameplay die we van Bungie gewend zijn zou ik zeer op prijs stellen.

0
test

@Ziminar live service met seasons + rewards zijn passen helaas meer bij multiplayer games

0
test

@Ziminar helaas heeft bungie voor mij al jaren geen goeie sp story druiven games gemaakt, heb me nooit in verhaal van destiny kunnen vast pakken. Gameplay is heel goed maar verhaal pakte mij nooit.

0

Aanbevolen voor jou