Bungie sluit 'loot cave' in Destiny | Gamer.nl

Bungie sluit 'loot cave' in Destiny | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De loot cave werd de afgelopen dagen zeer populair onder Destiny-gamers die de bug misbruikten om zo snel mogelijk zeldzame items te verkrijgen. De loot cave is een grot in Destiny waar constant vijanden uit komen. Gamers gingen op een afstand van de grot staan om vijanden neer te schieten. Veel vijanden lieten zeldzame items vallen, die gamers normaliter pas verdienen na mi ies.

Door het gebruik van de loot cave konden gamers binnen een half uur tientallen zeldzame items verzamelen waar normaal uren voor gespeeld moet worden. "Maar uren achter elkaar op een zwart gat schieten is niet hoe wij willen dat Destiny wordt gespeeld", aldus Bungie.

Bungie meldt dat het de verdeling van items beter gaat aanpakken. Zo worden gamers die mi ies spelen vaker beloond met betere items, zoals wapens en uitrusting. Daarnaast worden zogeheten legendarische engrams, die gamers in kunnen wi elen voor items, altijd omgeruild voor een legendarisch wapen of onderdeel van de uitrusting. Voorheen was het wi elend wat de gamer voor een legendarische engram ontving.

Door NUtech.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou