Bungie schakelt tijdelijk uitrusting in Destiny 2 uit in competitieve modi

Bungie schakelt tijdelijk uitrusting in Destiny 2 uit in competitieve modi

Bungie heeft tijdelijk uitrusting in Destiny 2 uitgeschakeld.

Het gaat om de Radiant Dance Machines exotische beenuitrusting en de Titans' Wormgod Caress exotische handschoenen. Beide uitrustingen zijn tijdelijk niet bruikbaar in alle PvP- en Gambit-activiteiten.

De Radiant Dance Machines-beenuitrusting stelde spelers in staat om "een onbedoelde aantal keer" aanvallen te ontwijken. Dit zou een oneerlijk voordeel voor spelers die het gebruiken opleveren. 

De exotische handschoenen zorgden er voor dat Titans onbedoeld veel schade konden aanrichten met hun werkhamers. Ook dit zou de eerlijkheid van multiplayerpotjes niet ten goede komen.

Het is de bedoeling dat de bugs worden opgelost en dat de uitrusting daarna weer beschikbaar komt. Tot slot onderzoekt Bungie ook de mogelijkheid dat sommige spelers die een reservering voor de Witch Queen-uitbreiding hebben geplaatst, hun beloningen daarvoor niet hebben ontvangen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"werkhamers", kom op man, gebruik bij dit soort dingen gewoon de engelse woorden om verwarring te voorkomen. Dit soort momenten lezen zo moeilijk weg.

0

Aanbevolen voor jou