Bungie op zoek naar personeel voor PS3-ontwikkeling | Gamer.nl

Bungie op zoek naar personeel voor PS3-ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bungie zoekt naar een Software Development Engineer in Test voor de PlayStation 3. Deze werknemer moet programma's die draaien op Sony's console testen en zorgen dat de algemene kwaliteit van producten die voor de console in ontwikkelingen zijn in orde is. Ook zoekt de ontwikkelaar naar een Enigine Programmer en Senior Engine Programmer voor PS3.

Bungie leverde met Halo: Reach, dat 14 september uitkwam, zijn laatste Halo-game af. Eerder dit jaar kwam naar buiten dat de studio een deal heeft gesloten met Activision, dat de komende tien jaar de uitgeefrechten heeft verworven voor een nog aan te kondigen spellenserie van Bungie.

De wi eling van uitgever maakte de weg vrij voor Bungie om games voor meerdere systemen te ontwikkelen, een optie die lijkt te worden nagestreefd door de ontwikkelaar, afgaande op desbetreffende vacatures.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou