Nieuws
Bungie

Bungie lijkt een Blizzcon-achtig evenement te overwegen

Tijd voor Bungiecon

Geschreven door Michel Musters op
Een vastgelegd handelsmerk voor 'Bungiecon' lijkt er op te wijzen dat ontwikkelaar Bungie een eigen evenement overweegt te organiseren.

Via Trademark247 is te zien dat Bungie het handelsmerk voor 'Bungiecon' heeft vastgelegd. Het evenement moet volgens de beschrijving draaien om producten en media gerelateerd aan games, science-fiction, fantasie en actie-avontuur. Daarbij zouden producten als speelgoed en sieraden ook een rol spelen. De studio achter Destiny en de eerste Halo-games heeft de potentiële beurs nog niet officieel aangekondigd.

Bungie timmert de laatste tijd hard aan de toekomst. Het bedrijf geeft de Destiny-reeks nu zelf uit na een samenwerking met Activision-Blizzard en heeft onlangs aangekondigd dat het een kantoor in Amsterdam opent voor marketingtechnische taken en het publiceren van games. Ook moet het diens Amerikaanse hoofdkwartier verdubbelen in grootte. Voor 2025 moet de eerste Bungie-game ongerelateerd aan Destiny uitkomen. Mogelijk wil het bedrijf 'Bungiecon' gebruiken om meer games te onthullen.

Destiny 2 shadowkeep

Dit artikel delen:

Lees meer

The Binding of Isaac: Repentance komt naar Switch en PlayStation Een eerste blik op Rust voor consoles
0

Reacties op: Bungie lijkt een Blizzcon-achtig evenement te overwegen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.