Bungie lijkt een Blizzcon-achtig evenement te overwegen

Bungie lijkt een Blizzcon-achtig evenement te overwegen

Een vastgelegd handelsmerk voor 'Bungiecon' lijkt er op te wijzen dat ontwikkelaar Bungie een eigen evenement overweegt te organiseren.

Via Trademark247 is te zien dat Bungie het handelsmerk voor 'Bungiecon' heeft vastgelegd. Het evenement moet volgens de beschrijving draaien om producten en media gerelateerd aan games, science-fiction, fantasie en actie-avontuur. Daarbij zouden producten als speelgoed en sieraden ook een rol spelen. De studio achter Destiny en de eerste Halo-games heeft de potentiële beurs nog niet officieel aangekondigd.

Bungie timmert de laatste tijd hard aan de toekomst. Het bedrijf geeft de Destiny-reeks nu zelf uit na een samenwerking met Activision-Blizzard en heeft onlangs aangekondigd dat het een kantoor in Amsterdam opent voor marketingtechnische taken en het publiceren van games. Ook moet het diens Amerikaanse hoofdkwartier verdubbelen in grootte. Voor 2025 moet de eerste Bungie-game ongerelateerd aan Destiny uitkomen. Mogelijk wil het bedrijf 'Bungiecon' gebruiken om meer games te onthullen.

Destiny 2 shadowkeep

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou