Bungie komt terug op exclusieve content Destiny: The Taken King | Gamer.nl

Bungie komt terug op exclusieve content Destiny: The Taken King | Gamer.nl

Een aantal exclusieve extra's uit de collector's edition van de aankomende Destiny-uitbeiding The Taken King komen ook beschikbaar voor spelers die dit pakket niet kopen. Dat laat Bungie weten.

De fysieke en digitale collector's editions van The Taken King bestaan uit de originele Destiny met daarbij de uitbreiding meegeleverd. Deze editie bevat echter een aantal exclusieve emoties om uit te beelden, drie nieuwe kleuren voor kleding en drie Excotic items. Fans waren boos dat ze in feite de game opnieuw moesten kopen om aan deze items te komen. Daarom brengt Bungie dit pakket nu ook digitaal uit voor 20 dollar. 

Daarnaast geeft Bungie spelers die level 30 zijn of Destiny, The Dark Below en House of Wolves hebben gekocht een aantal exclusieve Year One-goodies, waaronder een embleem en een zwarte Sparrow. De uitbreiding The Taken King verschijnt op 15 september.

Red Bull

In gerelateerd nieuws heeft Bungie fans boos gemaakt met een actie die het samen met het energiedrankje Red Bull heeft opgezet. In de Verenigde Staten kunnen spelers een exclusieve mi ie voor Destiny ontvangen wanneer ze een code die op een blikje Red Bull staat inscannen. 

Techland, de ontwikkelaar van de zombiegame Dying Light, maakte handig gebruik van de woede van fans. De ontwikkelaar plaatste een foto op Twitter waarin het bedrijf aanbiedt een gratis wapen te geven wanneer spelers een foto plaatsen van zichzelf met een glas water.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou