Met de E3 minder dan een week van ons vandaan loopt de anticipatie voor nieuwe aankondigingen hoog op. Welke nieuwe games kunnen we dan allemaal op de beursvloer verwachten? Het lijkt er op dat één van deze games wel eens de nieuwste telg van ontwikkelaar Bungie, de makers van Halo, zou kunnen worden.

In hun laatste podcast werd er namelijk gezinspeeld op een nieuwe game. Tijdens deze podcast vielen namelijk de woorden "Ik zou willen dat er een nieuwe game wordt aangekondigd", gevolgd door "Was er niet iets op 14 juli?". Aangezien de Microsoft persconferentie op 14 juli zal plaatsvinden, lijken de kansen groot dat een van de belangrijkste aankondigingen de nieuwste game van Bungie zal gaan worden.

Of we hier te maken hebben met een nieuw deel in de Halo serie, zoals de jaren geleden aangekondigde Halo games in samenwerking met Peter Jackson, of een nieuw intellectueel eigendom, is nog de vraag. Wel zal het de eerste game zijn sinds Bungie, dat na de release van Halo 3 door Microsoft werd losgelaten, geen eigendom van Microsoft meer is. Gamer.nl zal aanwezig zijn op de E3 en wij zullen er dan ook alles aan doen om de waarheid boven water te halen.