Bungie hint naar onthulling nieuw project in juli | Gamer.nl

Bungie hint naar onthulling nieuw project in juli | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Osborne legt op de blog uit waarom de studio de laatste tijd weinig communiceert op zijn website: "Een belangrijk deel van mijn tijd wijd ik nu aan andere aankomende projecten die niet op de frontpage onthuld zullen worden tot Bungie Day [7 juli] er aankomt", vertet de ontwikkelaar. "Helaas betekent dat ook dat ik teveel ballen in de lucht moet houden zonder dat ik er een mag laten vallen. Meer expliciete details over die ballen komen in de komende weken."

Bungie had eerder al aangegeven dat het zijn aankomende project niet tijdens de E3, die tu en 7 en 9 juni plaatsvindt, zou onthullen. Veel gamers zijn zeer nieuwsgierig naar het project, omdat het de eerste game van Bungie is sinds de studio is gestopt als ontwikkelaar van de zeer populaire Halo-serie. De nieuwe franchise van Bungie wordt uitgegeven door Activision en is volgens de geruchten een ma ively multiplayer online-game in een sciencefictionsetting.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou