Bungie bant vijftienduizend Halo: Reach-spelers | Gamer.nl

Bungie bant vijftienduizend Halo: Reach-spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het grootste deel van de val pelende mensen is geband vanwege het misbruiken van hun verbinding om snel credits te verdienen. "We hebben ons voornamelijk gericht op het bannen van spelers die hun verbinding afbraken om bepaalde uitdagingen in het spel snel achter elkaar te kunnen doen. Controles hebben uitgewezen dat dit misbruik heel nauwkeurig is aan te wijzen, dus doe niet alsof je onschuldig bent, want daar prikken we doorheen."

Meer bans

Bungie laat weten dat het identificatieproces van het dergelijke misbruik binnenkort nauwkeurig genoeg is om geautomatiseerd spelers te bannen, en dat er in de nabije toekomst dus meer gevallen van misbruik zullen worden bestraft. "Een aanzienlijk grotere schoonmaak zal binnenkort plaatsvinden, als ons bansysteem hierin nauwkeurig genoeg is om te garanderen dat er genoeg bewijs is om dergelijke spelers te bannen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou