Nieuws

Bungie annuleert laatste stream over Destiny 2 Curse of Osiris-uitbreiding

Meer informatie via de blog

Geschreven door Bob van der Laan op
Bungie’s derde en tevens laatste stream over de Curse of Osiris-uitbreiding gaat niet door.

Bungie heeft bekendgemaakt dat de laatste stream voorafgaand van de release van de Curse of Osiris-uitbreiding voor Destiny 2 is geannuleerd. In de stream zou de ontwikkelaar van Destiny nieuwe informatie geven en nieuwe beelden van de game laten zien van de uitbreiding.

“We hadden voor morgen de laatste stream gepland voorafgaand aan de lancering van de Curse of Osiris-uitbreiding. In plaatst van de stream geven wij nieuwe belangrijke informatie weg via onze blog." laat Bungie weten via haar blog.

Ook heeft Bungie aangekondigd dat de servers van Destiny 2 morgen vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd zes uur lang offline gaan voor onderhoud. De ontwikkelaar bracht eerder deze week nog een gratis trial uit waarmee spelers Destiny 2 kunnen uitproberen.

Bron: Bungie

Dit artikel delen:

Lees meer

Crawl heeft releasedatum voor de Switch Op zoek naar een broek in Ripped Pants at Work
6

Reacties op: Bungie annuleert laatste stream over Destiny 2 Curse of Osiris-uitbreiding

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Wildstorm

  • 29 november 2017 15:47
  “You’ll hear from studio leadership about their assessment of Destiny all up,” says Bungie community manager David ‘DeeJ’ Dague, “they’ll talk about our goals for the game going forward, and you’ll also learn about how we’re reacting to your feedback with some game updates that will arrive in the next few weeks.”

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 30 november 2017 01:14
  Tjah, je kan moeilijk iets laten zien als er niet te zien is. Duidelijk weer een wanhopige poging om hype te creëren. Ik, persoonlijk, kan alleen maar genieten van het doodbloeden van dit akelige mormel van een spel. Activision mag failliet en Bungie moet zich diep schamen zich te hebben laten meetrekken in deze droevige "moneygrab" praktijken. Maar goed, dat hadden we kunnen verwachten van een bedrijf dat onderdeel is van Microsoft.
  Overigens vind ik 6 uur offline echt bizar lang. Patch installeren moet prima binnen 2 uurtjes te doen zijn. Het is nou niet alsof er 10 miljoen mensen in willen loggen straks…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 30 november 2017 01:34
  @Mrhotshot85 Uhm, Bungie WAS in t bezit van microsoft, maar is dat niet meer. Anders was destiny echt NOOIT uitgekomen voor playstation, en hadden ze niet een deal met Sony dat bepaalde content eerder uitkomt voor de ps4. Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik me enorm vermaakt heb met de tijd dat ik Destiny 2 speelde, maar dat ik wel teleurgesteld was dat ik al binnen een week feitenlijk door alle content heen was. En dat was geen vakantie week of zo, ik moest overdag gewoon werken. Dus is Destiny perfect? oh absoluut niet. Verre van. Maar ik ben er niet zo negatief over als de meesten hier.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • fonsrutte

  • 30 november 2017 08:17
  @darkmanwls Het komt denk ik vooral doordat men verwachtte, niet geheel onterecht, dat als men eerst gamers volledig opnieuw laten beginnen met Destiny 2 dat alles flink verbeterd is tov het eerste deel. En dat blijkt nu een beetje tegen te vallen. Dat wil uiteraard niet zeggen dat je je niet kan vermaken met deze game

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 30 november 2017 10:27
  @fonsrutte Ik ben het er volledig mee eens hoor dat Destiny 2 niet veel meer is dan Destiny 1 met nieuwe levels. T zijn nog steeds dezelfde classes en je doet nog steeds dezelfde dingen, alleen in nieuwe levels.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 30 november 2017 13:51
  @darkmanwls Ik ben er van overtuigd dat Destiny 2, net als 1, opzichzelfstaand vast een vermakelijk spel is. Maar als je kijkt naar wat de "beloftes" die ze maakte bij aankondiging van D1 en waar Bungie nu met de franchise staat is dat niets minder dan oplichting. De ene na de andere blunder, bug en glitch. Unbalanced classes. Repetitieve gameplay, geen leaderboards/ranking systeem, weinig raids, weinig en korte strikes(die ook weer solo te glitchen waren).

  Zelf heb ik tegen de 1000 uur in D1 gestoken maar dat was veelal vanwege de verwachtingen die Bungie creëerde/beloofde. Uiteindelijk gewacht tot de laatste DLC met korting te koop was om het toch een laatste kans te geven. Toen kwam ik er ook nog eens achter dat er bepaalde achievements alleen op specifieke momenten te behalen waren. Zelfs in een "achievement boek" dat bij de laatste patch werd toegevoegd zat een vereiste dat je deze achievements moest hebben om deze te voltooien. Dus niet alleen kan ik nooit en te nimmer mijn achievement lijst compleet maken maar ook dat laatste boek kan ik niet voltooien. Puur omdat ik tijdens die ene specifieke week niet gespeeld zou hebben. Dat getuigd niet alleen van een debiel ontwerp team maar ook van arrogantie van de bovenste plank. Alleen om die reden heb ik voor mezelf besloten nooit meer een cent aan Bungie uit te geven. Dat soort praktijken gaan tegen al mijn principes in. Ik maak zelf uit wanneer ik mijn PS aan zet, niet zij.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.