Bungie Aerospace onthuld, geen game | Gamer.nl

Bungie Aerospace onthuld, geen game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bungie Aerospace is een onderneming waarmee Bungie onafhankelijke ontwikkelaars wil helpen om "briljante mobiele en sociale games" te maken. De onderneming wil de ontwikkelaars verschillende middelen bieden, waaronder toegang tot Bungie.net en dus directe toegang tot de omvangrijke Bungie-community, en tegelijkertijd wel creatieve vrijheid geven.

De eerste game die Bungie zal lanceren via het Aerospace-platform gaat vooralsnog schuil onder de naam Crimson. Deze game wordt ontwikkeld door Harebrained Schemes en Jordan Weisman, de mensen achter I Love Bees; de alternate reality-game rondom Halo 2. Hun nieuwe game moet in de zomer verschijnen op besturing ystemen Android en iOS.

Game

Bungie Aerospace is dus geen nieuwe game, maar Bungie werkt ondertu en wel aan een volledig nieuwe game. "We zijn volledig toegewijd aan het bouwen van ons volgende grote actie-universum", laat Bungie weten. Dit nieuwe project wordt uitgegeven door Activision en zal op meerdere platformen verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou