Bungie: 'Aankondiging MMO was grap' | Gamer.nl

Bungie: 'Aankondiging MMO was grap' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een lezing van Bungie's David Aldridge op de Game Developers Conference in San Francisco toonde hij een dia met het bericht dat Bungie mensen zoekt om aan een MMO-game te werken. "Tijdens de repetities verzekerde hij ons ervan dat iedereen de grap zou snappen. Het gaat om hoe je het brengt, verzekerde hij ons, en hij was er zeker van dat het duidelijk was dat hij speels inhaakte op de recente geruchten [dat we zouden werken aan een MMO-game]", aldus Bungie.

Wereldwijd werd de grap van Aldridge echter opgepakt als een bevestiging dat Bungie inderdaad werkt aan een MMO-game. De studio kan hiervoor begrip opbrengen: "Helaas snappen de meeste mensen David niet - ze kunnen hem niet verwerken. En dat verwachten we ook niet. Je kunt David Aldridge niet verwerken met normale hersenen. Je hebt tijgerbloed en Adonis-DNA nodig."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou