Uitgever Take Two Interactive, dat werkzaam is onder de labels Rockstar en 2k Games, heeft de financiële cijfers voor het afgelopen kwartaal bekend gemaakt. Zoals gebruikelijk blikt men vooruit op het komende kwartaal en het aankomende boekjaar, met onder andere de onthulling van een nieuwe Grand Theft Auto game en een kleine vertraging voor de pestgame Bully.

In het huidige kwartaal, dat op 31 oktober eindigt, zal Take Two in ieder geval de spellen The Warriors, Grand Theft Auto: Liberty City Stories (Rockstar) en Civilization IV (2k Games) op de markt brengen. Beide spellen stonden oorspronkelijk nog geplanned voor het volgende kwartaal. Bully, dat voor het huidige kwartaal in de planning stond, naar fiscaal 2006 is opgeschoven, dat in februari van volgend jaar van start gaat.Voor fiscaal 2006 heeft Take Two een aantal mooie titels in petto. Zo zal er een nieuw spel in de Grand Theft Auto franchise verschijnen, al wil men nog niet prijsgeven of dit een spel voor een (next-gen) console wordt of een nieuw spel voor een handheld spelcomputer. Verder zal in fiscaal 2006 een opvolger op een andere Rockstar-franchise dan Grand Theft Auto worden uitgebracht. Wij gokken hier op Red Dead Revolver. Ook heeft men twee nieuwe titels voor de PSP in de planning staan.

Take Two zal de volgende generatie consoles behoorlijk ondersteuning. Eind dit jaar zal men onder andere NBA 2K6, NHL 2K6, College Hoops 2K6 en The Elder Scrolls IV: Oblivion paraat hebben op of vlak na de lancering van de Xbox 360. Voor het tweede kwartaal van fiscaal 2006 werkt men aan een nieuwe franchise voor de Xbox 360.