Als er één manier is waarop je mensen in Amerika in hun harnas kan jagen, dan is het wel door drugs op een positieve manier naar voren te brengen. In NARC, de nieuwste 3rd person actiegame van Midway, zal dit het geval zijn. Want hoewel je in het spel als agentenduo de strijd tegen drugs aangaat, zal je doorheen het spel veelvuldig profiteren van de voordelen die deze illegale snuif-, rook- en spuitwaren je bieden.

Zo zal je met een flinke haal marihuana in de zogeheten 'weed mode' belanden, vergelijkbaar met de bullettime uit Max Payne. Met een beetje crack krijg je speciale krachten tot je beschikking en met een flinke slok LSD kan je beter onderscheid maken tussen de onschuldigen mensen en de slechteriken.

Wel is het zo dat je door beperkter gebruik van drugs een hogere waardering voor je werk zal krijgen. De ontwikkelaar van NARC is de Schotse ontwikkelaar VIS, bekend van State of Emergency. Midway hoopt het spel in de loop van dit jaar op de markt te brengen, en niemand minder dan Tom Hall, bekend van Anachronox, zal het spel supervisen.