Bulletstorm heeft geen geld opgeleverd | Gamer.nl

Bulletstorm heeft geen geld opgeleverd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is ontwikkeld door Epics Poolse studio People Can Fly en kon rekenen op goede kritieken. Desondanks wist de game geen goede verkoopresultaten te behalen. Toch is Capps blij dat People Can Fly de game gemaakt heeft. Hij stelt dat Epic er ook voor had kunnen kiezen om de studio te laten werken aan content voor Gears of War 3. Maar volgens hem past dit niet bij de visie van het bedrijf.

Capps is van mening dat  Epic in het verleden goede games heeft af kunnen leveren, omdat het bedrijf durft te experimenteren. Dat het ongeacht de verkoopcijfers met de kwaliteit van Bulletstorm wel goed zat, biedt volgens Capps veel potentie voor de toekomst. "De studio heeft AAA-content afgeleverd. Het volgende project dat we met People Can Fly kunnen doen, wordt fantastisch."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou